Українська Манітоба
-
Колись читав в одному чаті, що десь продають українські ліки за готівку. Може хтось має досвід
-
Добрий день! Маю питання по Manitoba Hydro. Зробивши пошук у цьому чаті я зробив висновок, що новий аккаунт потрібно створювати вже після move in. Вже коли буде доступ до лічильника. Чи це так? Може є якась різниця, то додам що це саблет
-
Ми на Garry 55 живемо😉всим задоволені , за комуналку +-100$. Дуже багато українців мешкає 😮
-
От і я шукаю
-
Ось знайшов повідомлення. Чи так насправді - невідомо. 'Багато українських ліків є у продажу у Dobromarket, але лише за кєш'
-
Спробуйте сходити в walk in clinic і там попросити рецепт…прийом до лікаря $50 ну спазмолітик не є такий дорогий в Канаді, ви впевнені в сумі $1150? щось це ну дууже дорого…
-
Вінніпег Податкові декларації на Court Ave з україномовним спікером Податкова декларація 1 людина – 56 cad (податок включений) Податкова родинна декларація (чоловік + дружина) – 89 cad (податок включений). Пишіть в приват або [email protected] Доступні дати для запису з наступного тижня.
-
Тут були вчора. 1150$
-
Користувач Максим Шустиков, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Неспециализиров..") не відповідає мові правил чату.
-
Так, саме він і потрібен. Але це через сімейного лікаря тільки. За поради дякую!
-
Один з аналогів но-шпа в Канаді то є buscopan спазмолітик, можно в walk in попросити рецепт, та купити його в аптеці він є такій дорогий…
-
Так а ви подивіться інстаграмм краще. І для Вас я не Максимка)Гарного дня!