Українська Манітоба
-
Ви вже знайшли щось обезболююче? Маю біля себе кілька таблеток кетанов, бо маю таку ж проблему, тому ношу з собою. Якщо є можливість під‘їхати до Портедж плейс можу віддати. Я там недалеко на роботі до 18 години.
-
От я і питаю, чи є це критичною помилкою, бо дьоргати лендлорда з передмістя, для того, щоб вона поставила свої ініціали так собі ідея
-
Мені давали список того, що приймають , вимагали білл саме. Як на кого попадеш
-
От тепер завернули, бо лендлорд закреслила номер мобільного і під цим написала інший
-
З цим розібралися, договір можна
-
Договору недостатньо , білл так
-
Легше воід чек взяти, 5 хв в банку
-
В мене вимагали войд, бо типу договору оренди і хелс недостатньо Але в переліку доків від них один з документів це і є договір оренди
-
О, вже на розборки кличе. Типова руснява фігня :D Як воно було бігати прорусняві псевдопатріотичні марафони? Це ти там навчився миттєво перевзуватися?
-
Кому як Документи були на руках, цього мало бути достатньо А от виявилося і тут проблеми)))
-
Користувач VetalInvestor, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Ясно, жаль що раніше не знала, в Данії з цим простіше було, звикла і поплатилася своїм згаяним часом Дякую за відповідь
-
Ми їздили перероблювати
-
Критична Не приймуть
-
Хтось знає відповідь? Може шось підкажете?
-
Хто вже кикнет цього ВеталяІнвестора, скільки ж можно .
-
Як воно там працює
-
@banofbot @VetalInvestor
-
Дякую)
-
Думаю вже всім не цікаво бачити цей діалог)Я слово "розборки" навіть не вживаю, я ж про цивілізований діалог казав (і тільки якщо Вас це тривожить).Усього Вам найкращого! Я людина відкрита і публічна. Навіть скинув у чат свій інстаграм. Всім -добра, вибачайте..
22 Jan 2023, 08:02
39319/230971
21 minutes ago