Українська Манітоба
-
У кожному селі та місті.
-
Завтра о 1:00 pm буде оголошення міністра імміграції щодо CUAET OTTAWA, ON, March 21, 2023 /CNW/ - The Honourable Sean Fraser, Minister of Immigration, Refugees and Citizenship, will make an announcement regarding updates to immigration measures for Ukrainians in response to Russia's illegal and unjustifiable invasion of Ukraine. Date: Wednesday March 22, 2023 Time: 1 p.m., Eastern Time Location: Café Ukraine 911 Carling Avenue Ottawa, Ontario K1Y 4E3 Notes for media: Media attending the event in person are asked to arrive no later than 12:45 a.m., Eastern Time. SOURCE Immigration, Refugees and Citizenship Canada
-
Чекаємо ТІКТОК Блогерів.
-
Свої це зробили, хіба ні? Кожен по дорозі хапанув
-
Вміє заганяти до смерті котів) Мені навіть прийшлось разок вибачатись бо він втовк кенгуру 😅🫠
-
Якщо дитина, то буде багато бажаючиш, всиновлять та отримають ще 1.5 тисячі🤣
-
Можу дати в оренду дитину і продати рушник Здаю в оренду від одного тижня)😅
-
Мій тато в третій!! День війни в частині дивився через вікно, як самі військові тягали вночі мішками броніки. А щоб передати павкр банки я мала на кодному вицарапати «допомога для такої то і такої бригади» по іншому крали😭
-
Доброго дня ! 🥰 Саме зараз під аренду ! Приватний будинок 2 кімнати , власна територія , невеликий гараж ,територія для паркування авто, бейсмент з пральної машинкою і сушаркою! Будинок знаходиться в районі Weston. 1500 CAD +комунальні послуги окремо. PETFRIENDLY, можна з дітьми, родиною , сімейна пара. Будинок під аренду тільки українцям . Для просмотру звертатися в особисті повідомлення. При перегладі дому я буду з вами , тому не має жодної причину турбуватись стосовно англійської мови 😉