Українська Манітоба
-
Вміє заганяти до смерті котів) Мені навіть прийшлось разок вибачатись бо він втовк кенгуру 😅🫠
-
Якщо дитина, то буде багато бажаючиш, всиновлять та отримають ще 1.5 тисячі🤣
-
Можу дати в оренду дитину і продати рушник Здаю в оренду від одного тижня)😅
-
Мій тато в третій!! День війни в частині дивився через вікно, як самі військові тягали вночі мішками броніки. А щоб передати павкр банки я мала на кодному вицарапати «допомога для такої то і такої бригади» по іншому крали😭
-
Доброго дня ! 🥰 Саме зараз під аренду ! Приватний будинок 2 кімнати , власна територія , невеликий гараж ,територія для паркування авто, бейсмент з пральної машинкою і сушаркою! Будинок знаходиться в районі Weston. 1500 CAD +комунальні послуги окремо. PETFRIENDLY, можна з дітьми, родиною , сімейна пара. Будинок під аренду тільки українцям . Для просмотру звертатися в особисті повідомлення. При перегладі дому я буду з вами , тому не має жодної причину турбуватись стосовно англійської мови 😉
-
Продовжуть КУАЕТ
-
Здається квартира в суборенду, Форт Гаррі (центр міста). - 1 спальня та 1 ванна кімната, з чудовим краєвидом, на 23 поверсі. Кухня з посудомийною машиною, плитою та холодильником. Ванна кімната з пральною машиною та сушаркою. - Не дивлячись на те, що це 1 спальня, вона простора для цієї категорії. - Вода включена. - Чудовий вибір для новачків і невеликих сімей. - У будівлі є критий басейн і гідромасажна ванна (користування входить у вартість оренди), тренажерний зал (не включено, 25 доларів) і крите місце для паркування (також не включено). Доступний з 15 квітня. Сума: $1050,00
-
Добрий вечір, хто працює в сфері освіти, які справки потрібно брати і де ? Я маю на увазі police record check та adult and child abuse registry , я просто не впевнена. І як краще, онлайн чи йти персонально ?
-
Вітаємо, Tanuha! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Хто, можливо має поради , пишіть , дякую і всім гарного вечора !
-
Я вже все перечитала і все одно не можу зрозуміти чи буде досить моїх документів , чи підійде український паспорт ? На жаль інших документів з фото у мене немає.
-
Помічник учителя
-
Що саме в сфері освіти? Є вчителі, директори, помічники вчителів. Всі документи зробіть онлайн