Українська Манітоба
-
В мене теж так, залишилось тільки квартиру знайти біля роботи😎
-
Ні, буду готувати їжу для бізнесменів які грають у гольф 😭
-
Шо? Це ціна чи назва вулиці, компанії?😂
-
Very good👍 я навіть не буду пробувати писати 😂
-
Користувач kajaniero, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Вот такой левел..") не відповідає мові правил чату.
-
Шило на мило, треба працювати над своїм резюме, щоб воно було під конкретну позицію, треба час, я зроблю, вчора було перше, in person interview, моя англійська була неперевершена, вони були вражені, але сьогодні відмовили, бо overqualified. Тому треба шукати ментора в моїй спеціальності, щоб підтягнув. Завтра піду розносити резюме персонально в деякі компанії, які мені цікавлять, не впевненний, що бездоганно знаю тематику потенційної співбесіди (psychology, counselling), але I’ll try my best. Такі парадокси, комусь за радість знайти хоча б, що небудь, а хтось має внутрішні конфлікти, від марних спроб реалізувати себе тут, але time will tell.
-
Ну і я поділюся, якщо всі. Волонтерство в компанії, part-time там же, потім підвищення на full-time 5 місяців(була тимчасова позиція), які скоро закінчаться, а далі або пат тайм знову там, або дальші пошуки. На пр не eligible, але не жалкую, отримав неоціненний досвід.
-
Біля бібліотеки Millennium