Українська Манітоба
-
Так, це правда. Також я сотні відео так званих «лайфхаків» як надурити канадську систему……..
-
Через Health Card
-
Так це ж братія ціла , відео в ютубі дуже багато. Там поради хабалки роздають, де матрац взяти безкоштовно, де їжі ,де картки , звісно це вони про єкономію , а не про необхідність . Така натура , і в Європі так роблять , і тут . Це ті що противогазів наберуть, то їх роздають, нехай буде . Немає виховання нажаль
-
Це зрозуміло , як я розумію ви кажете про КУК . Ви зря видаляєте мої повідомлення та бачите в них особисту образу . Мій посил був про те , що генералізувати треба меньш , тому що ніколи не знаешь що там на справді . І ще для мене цікаво як фудбанки передають інформацію КУК , стосовно відсоткового звертання українців до їх організації . Як вони ведуть цей підрахунок , скільки відсотків було українці новоприбулі , в яких є що їсти , але вони скоріщ за все просто абьюзять систему .
-
Прогрес! Але дуже не розгулятися особливо якщо один робить…
-
Тобто фудбанк , який благодійно робить допомогу людям , які у нудьгі , збирає інформацію , хто звідки, потім дзвоне до представників ціей спільноти, і просить якось на це вплинути? Для мене ця інформація кришесносна, беручи до уваги як канадійці дійсно ставляться до таких речей , та до приватності
-
При регістрації на Health Card ви напевно зазначали коли приїхали і з якої країни, на самій карті не пише звичайно але в вашому рекорді є ця інформація…