Українська Манітоба
-
То просто, як то кажуть, однією б строчкою…що на момент 24.02.2022 проживали в Україні… Частина б питань відпала сама собою… Проте…за бажаннями та ініціативами КУК була створена та програма, яка своєю відкритістю бажає допомогти КОЖНОМУ українцю…а далі то більше питання до совісті тих людей, які без нагальних потреб користуються навіть такою опцією як фудбанк.
-
"Ваші слова можуть бути використані проти вас"😁 ну ок.. але я ж писала це для тих, хто тільки приїхав і має проблеми із грошима. Це на совісті кожного, хто і як користуватиметься допомогою.🤷♀ Нам це дуже допомогло перші три місяця. Тепер самі кладемо у той кошик від Manitoba Harvest.
-
Короче розбалували адміни новоприбулих а тепер не знають що з вами робити😂 Насправді ніхто напевно не очікував такого ажіотажу в тих фудбанках… а тепер напевно система не справляється…і ось результат! Fleshfood наше всьо!
-
Зроблять запит в українську податкову. Або просто попросять мене самому надати підтверджуючі документи в виді income по банківському рахунку чи річна податкова декларація. Це перше, що приходить в голову. Можливо є якісь більш реалістичні/дієві способи.
-
Треба цей снек ще в маси просунути ))
-
Давайте будемо чесними. Як би ви зробили, будучи роботодавцем? Думаю не сильно поспішали би робити переіндексацію. Хоча може я й помиляюся
-
яка "та"?)) в Україні навіть стан війни не оголошений.
-
Ви головне свою церкву не називайте, а то я впевнений, що деякі особистості, які не в курсі про жарти щодо ескорту прийдуть туди з інших мотивів аніж пасочку святити ))
-
Зауважте, що туди вже й азіати стали навідуватися
-
Розумію. Проте ж тоді жодна країна не ухвалювала взагалі подібних програм щодо українців. До нашого міста дуже і дуже багато з того часу приїхало людей. Дехто навіть домігся компенсацій різних...то так і почали будувати нове життя тут... а коли відбулось повномасшабне вторгнення - то це у вогні вся країна. Тому, напевно (точно цього знати не можу,то мої думки), саме тому такі програми і різні заходи.
-
Вітаємо, Елена! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)