Українська Манітоба
-
У мене після 30 зібраних меблів з ікеї уже едвансд знання роботи з шуруповератами і дрелями, піду на майстра )
-
Тепер в мене є чашка 😂😂😂😂😂
-
Сьогодні зробив свою першу потрібну покупку, довго все зважува і вибирав, купу магазинів обійшов
-
Дівчата у нас теж працюють - саме на збиранні віконних рам)
-
А чого пройшла ? 21 березня ФРС підняла облікову ставку на 0,25 пунктів. Ще Індекси американських банків впали та два банки США на позаминулому тижні збанкрутіли. Може літом буде стабільніша фінансова ситуація.
-
Kjiji або vrbo
-
Переіндексація на два долари?🤨😊 Непогано, але маловірогідно.
-
Норма
-
Я думав , що автівку!
-
Скажіть, будь ласка, мені одному так дико чи то так і має бути: З Києва, який бомбили, йшов папір з іміджевого центру місяць, менеджер відповідала по 2 рази на годину і то вибачились, що не зразу, бо у нас , кажуть, була повітряна тривога, тут лише місяць чекаю, щоб дозвонитися до Successful skills. Іміграційна країна, чекає іммігрантів, звоню пару офіцерам, у всіх голосові. Прийшов магазин мобільного зв'язку, продавець підняв телефон, поговорив хвилин 20 , потім повернувся. І так та кожному кроці. Це на них ніхто жалоб не пише чи чому таке відношення? На всіх гарячих лініях сидять люди, які не мають відношення і нічого вліво вправо сказати не можуть... А до спеціалістів нема запису. Кажуть, це ми так після ковіду навчились Біда якась. Документи 3 дні в установі лежали, поки всіх на вуха не підняв, виявилося, що не всі отримали. Все що не процедурі , пиши пропало, вліво-вправо , потонув ... Це так, з наболівшого ... Ну дуже вже повільно 😂🙈
-
Я би теж хотів автівку, але дуже дорогі вони тут
-
Та якщо би тільки повільні ...
-
Саме головне, що і за гроші не зробиш і безкоштовно не зробиш. Кажуть, що на кордоні з Ванкувером в США приватні лікарні для канадців, які не хочуть в чергах стояти
-
Взагалі держ служби в Канаді трохи повільніші та і життя спокійніше
-
Що скоро робиться- сліпе вродиться. Не поспішайте і всюди встигните.
-
Кілька років тому в мене була протилежна історія з Іміджевим центром
-
І таких скандалів десятки тисяч. По нормальному, це не проблема. Але до них достукатися неможливо. Тільки, як адвокати або ЗМІ, по шапці настукають, тоді... Не знаю вже навіть ...
-
Where is officer DM10032? Applicants stumped, stranded by idle immigration worker | CBC News www.cbc.ca/news/canada/ottawa/immigration-permanent-residency-applicants-dm10032-1.6317882
-
Надіюсь в доллартрі купували? 🤨😊
-
Та 19 в сша а канадських то 26
22 Jan 2023, 08:02
40032/230973
about 4 hours ago