Українська Манітоба
-
Я зрозумів, дякую. Не думав, що такий курс
-
Йой, я щось за курс зовсім забув
-
Тут і зп вища
-
Так Канада ж..
-
Приблизно
-
Шукаю тут актуальні варіанти студії
-
💥💥💥Гайз, де краще ловити північне сяйво у Вітерпезі? Дякую.
-
Як його тут називають ? Дякую
-
частіше всього це компанії Co-op. У них є своє виробництво та доставка палива. У Вінніпезі це Redriver Co-op. Prairie roots Co-op. Пошукайте може в них.
-
Superstore (Organic Products/Daily)
-
Де можна купити кефір та ряжанку чи щось схоже?
-
є хтось у чаті хто може порекомендувати на маленький бензовоз по місту? може хто дружить із таким рекрутером.... хочу на бензовоз(я водій)
-
від цих компаній нема вакансій, тому і питаю
-
Kefir
-
Вітаємо, Ev Run! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Buttermilk
-
Увага! В аеропорту м. Вінніпег знайдено гаманець з паспортом на ім'я Дрижал Володимир, 2005 року народження. Гаманець знаходиться на інформаційній стійці аеропорту, яка розташована біля ескалатора. Власник може забрати його в будь-який час.
-
Доброго дня шановні підписники. Підкажіть будь ласка,може хтось завтра їде з Віннипегі до Брендона,через Carberry, та зможе мене підвести до Carberry дуже потрібно і буду вдячний. Звичайно не безкоштовно.
-
ви точно вкурсі шопачьом)
-
Бензовозна компанія що возить пальне для Red River Co-op називається інакше )
22 Jan 2023, 08:02
40064/230097
39 minutes ago