Українська Манітоба
-
Вітаємо, Ev Run! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Buttermilk
-
Увага! В аеропорту м. Вінніпег знайдено гаманець з паспортом на ім'я Дрижал Володимир, 2005 року народження. Гаманець знаходиться на інформаційній стійці аеропорту, яка розташована біля ескалатора. Власник може забрати його в будь-який час.
-
Там не так працює. Сидите, шукаєте роботу , житло, приходить лист чи особисто приходять. Кажуть у Вас залишилось 2 дні до Тут розвилка раніше було ще писали переїхати можна туди ... але зараз напевно вже без переїзду , просто на вихід ... якщо у Вас ще не готове житло , тоді йдете, розмовляете, просите, кажете, коли готове ваше житло буде ...
-
indeed якщо в них є вакансії то вони їх постять там. В одному з них точно тільки там, бо я там працюю. Але практично всі водії на парт тайм у нас, якось по змінам заступають. Спитаю завтра чи набирають, бо я не чула. І мій за містом, від периметру десь 50 км орієнтовно.