Українська Манітоба
-
Виходить що : студія 0 кімнат 1бедрум це 2 кімнати 2бедрум це 3 кімнати 3бедрум це 4 кімнати?😂😂😂 Оце канадці лохи, треба ж тоді дороще здавати квартири😂😂
-
Sweet cherry то черешня як раз . Вишня буде щось типу sour cherry / tart cherry
-
Чи може чоловік продати машину свого друга, якщо друг в іншій країні зараз?
-
Студія- одна кімната, living room, де також стоїть ліжко. Але це з мого досвіду оренди квартир у Globe Property та Edison. Може є ще якісь дивні класифікації, але я кажу виключно про квартири в яких жила сама та жили мої друзі.
-
Чому частина авто з оранжевими поворотниками?
-
Тут, в Канаді маю на увазі
-
Так як і високі зарплати в Канаді,теж не наблюдаю
-
З вишнями тут напряг. Ця ягода чомусь крайньо непопулярна у світі, окрім пострадянського простору. Але я бачив в банках продавалася у FreshCo
-
Вчора 400 км від Віннипегу
-
Оголошення пишуть bedrooms для певної причини. От так це потрібно вказувати, а не додумувати якісь додаткові кімнати.
-
Вітаємо, Лёва Юшко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня, порадьте будьласка барбера, чи можливо хтось стриже на дому, напишить в приватні
-
Dollarama Southdale
-
агентства мають клієнта - завмовника-роботодавця і працюють відповідно до завдання.
-
Гусей побачила) Значить дійсно йде весна😀
-
в сенсі, чим вам зарплати не подобаються? шукайте вищі, якщо не влаштовує. все ж просто. зарплати в Канаді абсолютно ринкові
-
О ці сказки про 35-50 в інтернеті залиште добре.я канадцям кажу про зп 35-50 то в них глаза подають,і говорять підкажи де стільки платять.бачив пейрол одного канадця з редсилом и зп його була 25. 35-50 платять в альберті,на нефті але там вахта і праця по 12 годин і на вулиці в мінус 40
-
Докази є )
-
зробіть Ред Сіл - і будете працювати за 35-50 за годину. отримайте ліцензію, відкрийте власну справу - і будете чарджити по 120 доларів за годину.
-
В Україні теж ринкові. Я зварювальник,маю досвід 15 років в Україні,5 в Польщі,8 місяців в Канаді,знаю роботу свою на відмінно,спочатку знайшов на зарплату 21 в годину,потім з трудом на 23 на годину,ви дійсно рахуете це хорошою зарплатою 2800 і отдавати 1700 за рент?
22 Jan 2023, 08:02
40347/239993
4 minutes ago