Українська Манітоба
-
Тю, так це вполнє реально, чи ви маєте на увазі по $4000 на кожного? 😂
-
Цікаво чи хто рахував, може хто бухгалтер в голові прикине. Квартира 300000 Внесок 5 проц Здача 1200 напевно Скільки мортедж на 20 років ... То є смисл чи ні
-
Надіюсь , розумію, вірю) працюєм над тим . Просто шляхи які раніше здавались 100% нтними ( до прикладу трак) в реалі виявляються не такими прибутковими
-
мабуть 200-250
-
Ну двох
-
Як у мене друг каже, я якби такі гроші заробляв, то я би в Канаду не поїхав )))) Це жарт. Але він і правда би не поїхав
-
ну думаю шо трибедрумна то не кращий вибір якщо здавати в рент.
-
Ну ви ж ро розумієте такі гроші можно заробляти навіть і більши, все залежить від вашої професіі, рівня мови, нетворкінг а це не приходить за пів року чи навіть рік, на це ідуть роки…
-
Я середню взяв , а що дешевша хороша квартира в хорошому комплексі 3 кімн ?
-
Каже хочу дешевше здати , але мені ті всі виплати, то мені копійки лишаються
-
шось забагато за квартиру і мало за будинок
-
Податок ще
-
Бо тут у сусідів fee за обслуговування квартири 350 дол ... дороги чистять спортзал таке всяке
-
Казав, що десь 150 чистий кешфлоу з кожної квартири, мортгедж на 15 років. То через 15 років оренда з 6+ квартир буде краща за будь-яку пенсію)
-
Навітаю в Канаді... Але подивимось
-
Було добре , як воно росло по 20 процентів в рік, але здається, що то скінчилося
-
ну воно може і трошки в мінус але в більшості буде само платити моргідж. Через 25 років буде як пенсія.
-
Я до того, що ті здачі то той ще бізнес... треба рахувати , як тут, може в мінус працюють ... Як якісь кліточки здавати, то може, але я за своє кажу ...
-
дороге житло важче здати в оренду без пригод.
-
То певно 300 і тягне
22 Jan 2023, 08:02
40444/232727
4 minutes ago