Українська Манітоба
-
Креативлять люди , перукарі, дизайн, флористи... всякі чудеса ... Для песиків чуприни Головне, щоби були люди в місті з грошима ...
-
так
-
Якщо вже хочеться працювати, то в своїй професії , що тобі подобається, тоді і гроші підуть ...
-
Норм, але це від здоров'я залежить, загнеться інвестиція , тоді як ))) І ще багато факторів
-
Якщо на своїй
-
14 на годину то майже мінімалка. думаю шо таксисти/убер/скіп більше роблять.
-
вони наче за милю отримують
-
Мій чоловік пару років поробив 1st class driver з 2019-2021 так по місту, не рейси, то платили $26 в годину
-
ну а причом взагалі я? я працюю на траку за 14 в час.по 16 годин зміна, кажете гроші) нуну
-
знаю декількох тракерів, то наче не жалілися. Може на початку було і тяжко але то всім так, не тільки тракерам
-
а ви по Канаді тільки чи і до Штатів катаєтесь? Бо це трохи різні гроші
-
А що, мало виходить?
-
що тракери в чаті є взагалі крім мене, може якась інша ситуація у вас, кешфлоу як?
-
транзит не простіше, навпаки складніше і попасти і робота сама.... а пошта взагалі космос)
-
У Виннипег транзит 30 за годину максимум. І від 17 на навчанні починається
-
простіше тоді в транзіт йти. Там мабуть 50 на рік і соцпакет
-
я маю на увазі після витрат і оренди. Не має сенсу заробляти менше ніж якщо йти он в тімс
-
А яка компанія?
-
ну так а я про що.... якби намікаю
-
так це 59 на рік + бенефіти і пенсія. Коли тракер як контрактор, то там ще 1К за корпорацію + такси і само собою ніяких бенефітів, сікдейз або пенсії
22 Jan 2023, 08:02
40478/232154
21 minutes ago