Українська Манітоба
-
Норм, але це від здоров'я залежить, загнеться інвестиція , тоді як ))) І ще багато факторів
-
Якщо на своїй
-
14 на годину то майже мінімалка. думаю шо таксисти/убер/скіп більше роблять.
-
вони наче за милю отримують
-
Мій чоловік пару років поробив 1st class driver з 2019-2021 так по місту, не рейси, то платили $26 в годину
-
ну а причом взагалі я? я працюю на траку за 14 в час.по 16 годин зміна, кажете гроші) нуну
-
знаю декількох тракерів, то наче не жалілися. Може на початку було і тяжко але то всім так, не тільки тракерам
-
а ви по Канаді тільки чи і до Штатів катаєтесь? Бо це трохи різні гроші
-
А що, мало виходить?
-
що тракери в чаті є взагалі крім мене, може якась інша ситуація у вас, кешфлоу як?
-
транзит не простіше, навпаки складніше і попасти і робота сама.... а пошта взагалі космос)
-
У Виннипег транзит 30 за годину максимум. І від 17 на навчанні починається
-
простіше тоді в транзіт йти. Там мабуть 50 на рік і соцпакет
-
я маю на увазі після витрат і оренди. Не має сенсу заробляти менше ніж якщо йти он в тімс
-
А яка компанія?
-
ну так а я про що.... якби намікаю
-
так це 59 на рік + бенефіти і пенсія. Коли тракер як контрактор, то там ще 1К за корпорацію + такси і само собою ніяких бенефітів, сікдейз або пенсії
-
Моя компанія шукає нових працівників. Наразі їм потрібні форкліфт драйвери. Компанія знаходиться у Вінклері. Якщо комусь цікаво - можу скинути контакти
-
Я зараз в процесі пошуку, тому можу сказати, що все не так просто, як Ви описали. На усіх сайтах показує, що є 1-2 вільні квартири в кожному будинку, а таких будинків компанії мають по 5-25 штук. Коли дзвониш (а це щастя, якщо підніме трубку жива людина і не скаже "сорі, кол бек"), то у всіх нема вільних квартир раніше червня. Наприклад, сьогодні було зроблено 22 дзвінки, на 7 з них так і не додзвонились, з них лише одна квартира вільна і в понеділок їдемо дивитися. Але дзвонили лише туди, де на сайті писало, що є вільні вже квартири. І друге, у людей у готелях нема часу чекати одобрять/не одобрять, бо час в 30 днів спливає дууууже швидко. Тому дійсно, знайти достойне житло і заїхати в нього протягом 30 днів, це дуже складно і це підтвердять багато з тих, хто зараз у готелях.
-
я їжджу в саскатун і навколо вініпегу, на юса мене не відправляють , міняю візу на гроші, кому треба?)
22 Jan 2023, 08:02
40481/230658
3 minutes ago