Українська Манітоба
-
всі імігранти які прибули раніше в Вінніпег знайшли? житло швидше ніж за 30 днів, бо якщо ні, то кожний день дорого платити за готель або денний рент. Залишайте голосові повідомлення, якщо люди не беруть телефон. Часто вони чимось зайняті і не прийнято все кидати або відповісти на дзвінок. Є скамери які телефонують з якоюсь фігньою, то кому треба той лишить VM. Заходьте прямо в будинки на яких є оголошення і просіть кертейкера відправити заявку або дати бланк для такої заявки
-
Дякую. Залишали голосові, відповіді ще на жодне не було. А на рахунок заходити, вчора так цілий день витратили і чули "сорі" або нам знов таки давали номер того, до кого дзвонити))) Тож вже все пробували. Але я побачила, що швидше і простіше виходить поспілкуватися через Маркетплейс, тож Надія ще є! 😁
-
Я так саме приймав участь нещодавно (та не одноразово) у цьому процесі. Алгоритм дій буде завжди таким. Не залежно від джерел інформації, які використовуються для пошуку. (Я не відкидаю facebook market, kijiji, rental.ca) А чекати на апрувал станеться не залежно від бажання чи наявності часу. Це необхідна процедура. Терміни дуже стислі, то починати пошуки треба від "day one". Всім хто шукає - успіхів
-
В мене є фултайм робота (не зовсім за фахом), але взагалі я психолог за освітою і маю досвід психологічного консультування декілька років вже. Отже подумала, може, тут є хтось, кому потрібні консультації? Не безкоштовно, але й не так дорого, як тут це взагалі коштує) Також на всяк випадок кажу, що в Clinic є програма з безкоштовними консультаціями для українців (українською). М. Вінніпег
-
Шось я трохи не доганяю, на початку без досвіду то 16-18 баксів, як трохи з'явився досвід за 2-3 роки міняєш компанії на краще ну нехай 25-28 і працюєш... не знаю як там по милях виходить але якщо 200 год на місяць,а це лише 10 діб на місяць то виходить 5000 штук. Ну мінус податки...чи як? Здається непогано і жо в теплі і праця не надважка фізично, звісно є свої особливості. Чи вся Канада яка возить половину всього траками бідує та ще й за 9 кусків йдуть вчитися?
-
Та я вже зрозуміла, коли отримала 🤡 на свій комент 😂 це неактуальне питання зараз, може пізніше? Час покаже… Сподіваюсь деякі найдуть тут свій дім❤️