Українська Манітоба
-
Шось я трохи не доганяю, на початку без досвіду то 16-18 баксів, як трохи з'явився досвід за 2-3 роки міняєш компанії на краще ну нехай 25-28 і працюєш... не знаю як там по милях виходить але якщо 200 год на місяць,а це лише 10 діб на місяць то виходить 5000 штук. Ну мінус податки...чи як? Здається непогано і жо в теплі і праця не надважка фізично, звісно є свої особливості. Чи вся Канада яка возить половину всього траками бідує та ще й за 9 кусків йдуть вчитися?
-
Та я вже зрозуміла, коли отримала 🤡 на свій комент 😂 це неактуальне питання зараз, може пізніше? Час покаже… Сподіваюсь деякі найдуть тут свій дім❤️
-
Та я і немала наувазі зараз, звичайно пізніше після ПР, коли мова підтягнеться, як ми робили свого часу…
-
Чому некатуальне ? На то вона і Канада, щоб планувати та втілювати. Зараз все дізнатись, та оцінити можливості і перспективу навчання. Колега, вже без п'яти хвилин громадянин, збирається в айті навчатись. Йому вже за 35, але що заважає йти до цілі/мрію яку обираєш. Особисто мені повертатись поки немає куди, так чому тут не інтегруватись в місцеве суспільство? А замість хейту та токсичності, можна шукати можливості.
-
Як на мене, то в країнах, як Україна, набагато дешевше навчання, доволі якісне (якщо не брати ліцензовані професії та в принципі й ліцензовані теж деякі). Ну і онлайн давайте не забувати . Тому я не бачу великого сенсу в навчанні, тут, навчався в сша , тому знаю відмінності ... В любому випадку, в гуманітарних дисциплінах, бакалаврат. Не можу сказати, що у нас гірше , але що набагато дешевше, це факт
-
Користувач Yury, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("5000 дол , то 2..") не відповідає мові правил чату.
-
Вибачте, але дантист то не лікар, прошу без хейту. Це як шиномонтаж,наче й до машин відношення має,а як розібратися....(((( А в Україні що дантист що моряк ціна ВО👍 а в казну 👎 Та й звернутися крім як за зуб більше нічого не скаже і не допоможе,хіба за гроші)))
-
Я можу сказати с власного досвіду: наприклад 10 років назад так само багато українців приїхало на той самий м’ясокомбінат, багато хто з них покупляв нові хати, машини…після отримання ПР ніхто вже не мав можливості чи бажання іти вчитися бо треба хату, машину сплачувати… на мою думку треба с самого початку так собі все гарненько розписати та розпланувати щоб не потрапити в залежність від того мортгідж та кредитів…інвестувати в себе, це сама безпрограшна інвістиція як на мене…