Українська Манітоба
-
Хахахахахахахахахах ору
-
Можливо, я не експерт з архітектури мордора, але думку я зловив))
-
Там їх наче 7 таких схожих одна на одну у Москві, але думку Ви зловили :)
-
Мені будова здається схожа на МГУ🤔
-
Ліза, а де Ви зробили це фото?:)
-
Доброго вечора Підкажіть чув що для отримання пр в манітобі тепер потрібно 10 тисяч та підвищили бали на іспиті це так?
-
Дякую усім за відповідь
-
Треба самому платити
-
За самі права ви маєте окремо заплатити, воно не спишеться. Списуватися буде щомісячна страховка, якщо ви вибрали таку розбивку за місяцями. Оплатити права можете або онлайн або будь-який автопак, то 3 хв займає.
-
Дякую і OMG
-
Чекаю на завтрашню інфу тоді🫡
-
сплата в останній місяць, або лічно або онлайн на сайті. штраф 20 баксів за просрочений платіж
-
ну ситуація у вінні) й актуальна новоприбулим хто вагається
-
Точніше там навіть є шляхи сплати але я вважав що якщо я надавав воід чек то має бути пріпейд
-
Підкажіть, прийшов лист від MPI, написано скільки треба заплатити за права і дью дейт але не написано як, я не розумію чи треба платити самому чи вони спишуть. Бо я їм надавав воід чек. На сайті мпі така інфа: www.mpi.mb.ca/Pages/pay-your-insurance.aspx Але у листі є попередження що якщо не сплатите то будуть санції 😂
-
В мене друг таксист в Києві, такі ж смс постійно від нього отримую, ніби мені цікаво як там в убері сьогодні, але дякую, що інформуєте
-
віз чувачка , казав як круто працює на копальні десьт у манітобі в кемпі. каже 800кад в суткі заробляє(((( так що вот вам орієнтір
-
убер вже надоїв, ніхріна не заробляється там. а я ж водій профі, от би щось круте возити
-
Може адміністрація кудись закріпить, або як тегнути?
-
Здається квартира в суборенду, доступна з 1 лютого. 2 бедрум, 611 Jefferson avenue. Хороший район, зупинка поруч, школи поруч в пішій доступності, магазини також не далеко ( суперстор, фрешко, гарден сіті та інші) Оренда 1255 (парковочне місце включено в оренду). Від парковки можна відмовитись (-35cad) З комунальних тільки світло (орієнтовно 30cad в місяць). Деталі в приват.
22 Jan 2023, 08:02
4061/240816
23 minutes ago