Українська Манітоба
-
Дякую усім за відповідь
-
Треба самому платити
-
Дякую і OMG
-
Точніше там навіть є шляхи сплати але я вважав що якщо я надавав воід чек то має бути пріпейд
-
Підкажіть, прийшов лист від MPI, написано скільки треба заплатити за права і дью дейт але не написано як, я не розумію чи треба платити самому чи вони спишуть. Бо я їм надавав воід чек. На сайті мпі така інфа: www.mpi.mb.ca/Pages/pay-your-insurance.aspx Але у листі є попередження що якщо не сплатите то будуть санції 😂
-
Здається квартира в суборенду, доступна з 1 лютого. 2 бедрум, 611 Jefferson avenue. Хороший район, зупинка поруч, школи поруч в пішій доступності, магазини також не далеко ( суперстор, фрешко, гарден сіті та інші) Оренда 1255 (парковочне місце включено в оренду). Від парковки можна відмовитись (-35cad) З комунальних тільки світло (орієнтовно 30cad в місяць). Деталі в приват.
-
Усі резиденти Манітоби отримують Manitoba Health з першого дня прибуття. Приїдете, зареєструєтесь там, і вуаля. Це і є «страхування». Медицина безкоштовна (ну, за наші податки) для всіх. Деякі медичні послуги НЕ входять в безкоштовну медицину, як-то стоматологія, офтальмологія, виклик швидкої, ще шось там. Якщо ви хочете якесь ДОДАТКОВЕ медичне страхування, то будь ласка можете сам собі купити. Або працедавці вмєняємі дають (тоді це називається «бенефіт»)
-
Це легко знаходиться пошуком по чату, але ок, я ось вам знайшла: Є два шляхи знайти собі сімейного: 1. Дзвоните на урядовий family doctor finder www.gov.mb.ca/health/familydoctorfinder/ Вони вам через кілька днів передзванють і дають кілька варіантів лікарів. Ви на якийсь з них погоджуєтесь. Всі ті варіанти можуть бути «хто зна де у чорта на кулічках» від вас. А можуть і бути поруч. 2. Відкриваєте Гугл мапи і дивитесь які є clinics/медичні центри у прийнятному для вас радіусі (від того де живете). Йдете на веб-сайти тих клінік. Дивитесь, де пише шо accepting new patients. Звертаєтесь до них напряму і отримуєте сімейного лікаря.
-
Підкажіть будь ласка, як зробити медичне страхування коли приїхав до Манітоби? Як я зрозумів, мені треба влаштуватися на роботу, а потім я можу робити страхування? Розкажіть будь ласка, хто вже зробив.