Українська Манітоба
-
Сьогодні до 01:00, 777 Pritchard Ave
-
Amazon
-
Будете х...ю займатися, Вас видалять, буде треба щось дізнатися по ділу, то не зможете. Субота вечір все норм. Але давайте на публічній площадці вести себе цивілізовано.
-
Та якщо є хороші варіанти щоб звідти добиратись на роботу то можна і за містом
-
та все ок. Просто якісь агресивні коментарі зявляються відносно нормальних. То що ж цим робити? 😳
-
Завтра футбол об 11:00 в силі?
-
Ну сьогодні вже ніяк )))
-
The Brick як що є знижки чи сейл... Часом Costco має діли, Часом Salvation Army on Nairn... Треба шукати де краще саме зараз Бо вам на цьому спати як найменш 3 наступни роки
-
Так, я встановив великий проектор, приходіть! Пиво по $5.50, вже є трохи людей. Потрібно об‘єднюватись
-
Зараз я тобі скажу щось що тебе підпалить. Навіть у Осередку між собою сьогодні на спікінг клабі люди балакали російською >< Так шо треба справжній українсько-англійський спікінг клаб.
-
After a while, we all need a break from English, common :)🤪
-
Спікінг клаб влаштуй :)
-
Ніяк... Let it go Це всього навсього перша машина в Канаді Не остання в житті Засіб пересування Дайте про мастило, гуму, омивач скла, підвіску Іржа як що є, то все одно вона повернется, що ти не роби То не мартнуйте час та грощі на це. (Як що це косметичні проблеми, а не дірка в поді під водійським кріслом :)
-
Блін, я шо дарма сендпейпер купила чи що 😅
-
В чому проблема обміняти через дію пластик залишиться
-
Виходить що так 🤷♀️😂
-
а де норм сало ше продається?
-
Маєте ідеї для клубу?
-
Якщо готове - Добромаркет