Українська Манітоба
-
Як встановив боровел за порадою і виявилося що мій кредитний рейтинг був низький саме через «високу» утилізацію кред ліміту. Нажаль невідомо коли (якого числа) банк її перевіряє але якщо вона вище 30% то це іде у мінус до рейтингу і в мене рейтинг повільно падав впродовж усіх цих місяців поки я за порадою боровелу не почав тримати баланс завжди <30%. Тож я б не рекомендував мати баланс нижче і як тільки це трапляється то робити часткове погашення. Доречі попередньо в мене ютілізація була максимум 50% і цього вистачало щоб рейтинг падав.
-
Підкажіть будь-ласка: В яких документах потрібно міняти адресу, після переїзду? (Права і health card) чи ще десь?
-
Ось: youtu.be/UuctFh9Mkc8 Допомагав багатьои
-
🆘️🆘️🆘️ Підкажіть будь ласка де знайти Driver's Handbook українською?
-
Нещодавно купили телевізор. Розрахувалися кредиткою. Потім прийшла пропозиція від cibc розбити цей платіж на 6, 12 чи 24 місяця. Почитала про це на сайті. Було написано, що пропонується тим, хто вчасно гасить свої платежі. Але в той же час ще не можу перевірити credit score
-
Чомусь Borrowell знаходить лише те, що в мене є контракт на послуги мобільного зв'язку, а кредитку чомусь не бачить🤷♂️
-
Трохи більше ніж 1,5 місяця
-
Ну там написано, що потрібно зв'язатись, то зв'яжіться
-
У банківському додатку від cibc теж пише, що неможливо підрахувати credit score
-
До 1 квітня ж подавати? Так?