Українська Манітоба
-
І як тобі тематика неділі?)
-
Вже написав в ім групу, ще сюди продублювати хочу. Будь ласка, при розмовах з канадійцями потратьте час і пояснюйте їм, що українці їдуть, як робітники!!!, бо багато думають, що всі українці приїхали і сидять на виплатах для біженців, а нам такої реклами не потрібно, бо це не так. І допомагайте один одному, бо до абсурду доходить познайомився з 2 співробітниками 1 українець , 1 індієць попросив потім номер hr їх компанії, українка навіть на смс не відповіла, індієць скинув внутр номер і ще сказав приїхав зустріну, проведу. Я розумію, що конкуренція, але 🙈😂 Я ж все одно туди потраплю ...а відносини зіпсовані ... треба хоч на 2 ходи вперед думати, ну не можна бути такими одноходовими ...
-
Гарна українка я,я танцюю гопака,гоп пака
-
Друзі, а поділіться, будь ласка, особистим досвідом з приводу медицини в Канаді на практиці. Про те, що тут можна довго чекати на послугу, я зрозуміла. А як якість самих послуг? Якщо в тебе проблема і ти потрапив до лікаря, то тобі допоможуть, чи якість надання послуг так собі? Чи хороші тут самі по собі лікарі? Я розумію, що бувають різні, як всюди, але цікава загальна тенденція. Після невдалого досвіду в Україні дуже турбує це питання тепер.
-
Доброго дня спільното, чи надається зараз , з 1 го квітня, отель новоприбулим у манітобі ?