Українська Манітоба
-
Гарна українка я,я танцюю гопака,гоп пака
-
Друзі, а поділіться, будь ласка, особистим досвідом з приводу медицини в Канаді на практиці. Про те, що тут можна довго чекати на послугу, я зрозуміла. А як якість самих послуг? Якщо в тебе проблема і ти потрапив до лікаря, то тобі допоможуть, чи якість надання послуг так собі? Чи хороші тут самі по собі лікарі? Я розумію, що бувають різні, як всюди, але цікава загальна тенденція. Після невдалого досвіду в Україні дуже турбує це питання тепер.
-
Доброго дня спільното, чи надається зараз , з 1 го квітня, отель новоприбулим у манітобі ?
-
Вітаємо, Nomad Nomad! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Народ, хто знає, як тут із виграшем в лотерею ? Якщо я виграв велику суму, податок величезний?( І чи можу я без РR його спокійно отримати ? Чи є якісь обмеження щодо цього якщо ти не резидент .?
-
У Канаді та США на лікаря потрібно вчитися 10 на family doctor 13 років на хірурга. Екзамени найважчі у світі. Тільки 1 із 7 студентів здає вступні екзамени. Ось яка якість освіти. У нашої сім'ї виключно позитивний досвід від роботи лікарів: від звичайного УЗД до складної хірургії.