Українська Манітоба
-
Вітаємо, Nomad Nomad! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Народ, хто знає, як тут із виграшем в лотерею ? Якщо я виграв велику суму, податок величезний?( І чи можу я без РR його спокійно отримати ? Чи є якісь обмеження щодо цього якщо ти не резидент .?
-
У Канаді та США на лікаря потрібно вчитися 10 на family doctor 13 років на хірурга. Екзамени найважчі у світі. Тільки 1 із 7 студентів здає вступні екзамени. Ось яка якість освіти. У нашої сім'ї виключно позитивний досвід від роботи лікарів: від звичайного УЗД до складної хірургії.
-
Неймовірний досвід (2-х місячної давності) має моя знайома. Запалення апендиксу, операція в той же день. Неймовірно турботливе та поважне ставлення від усього персоналу, операція виконана на 11 з 10. Окрема палата, харчування, все пояснюють. Не заплатили ні копійки, просто завдяки health card 🙏🏻
-
Am short of words for the amazing profit you helped me earn in just a week ,am so sorry I doubted at the beginning, Mrs Patricia, it was because of my past experience so I didn't know who to trust, I invested $200 and earned $2,900 in just 12hours of trading, and kept on investing more, today I am financially successful and Dept free, you can contact her Via his Telegram channel.... t.me/bestplatformstartearning t.me/bestplatformstartearning