Українська Манітоба
-
Вам сказали потрібен переклад, і сказав не Вася сусід через 4 хати, а сказала людина яка там працює А ви тут клоунаду зробили, навіщо той перевод, то ж Європа, то права дійсні
-
Тому що міняють УКРАЇНСЬКІ ПРАВА А НЕ ПОЛЬСЬКІ
-
Всі обмінюють права. В ніхто нічого не перекладає
-
Тисячі людей міняли, а туь в чаті не однієї не знайшлось яка би перездавала европейскі права (ЕС)
-
А в міграційному центрі не перекладають і не завіряють? 🧐
-
Із сайту MPI та тисяч інших людей, які обмінювали тут права. Якщо працівник МРІ каже, що потрібно перекладати, то так і робіть.
-
(👹)
-
Просто поїдьте в інший mpi і там не буде питань, то скоріш за все той клоун просто новий і не розбирається
-
На заборі було написано 🙊🙈
-
Звідки інфа?
-
Астанавітєсь!!!
-
Я можу з другого аккаунта зараз зробити вирішальний крок, але віддам цю справу у руки долі
-
O, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Дякую
-
Ні, не треба
-
Дякую. Нового, окрім цього, ще не ввели? Тобто щось інши треба заповнювати?
-
Я б тій черзі повісилась
-
ArriveCAN то ковідне було, зараз вже не треба ковід eDeclaration чисто для Вашої зручності Заповнили, розпічатали бумажку в терміналі і пішли на контроль без проблем, рекомендую заповнити, полегшує життя
-
Я особисто кожного разу користуюся цими додатками, дуже економить час при проходженні митниці в аеропорту
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, ті хто нещодавно прилітав в Канаду, чи потрібно й досі заповнювати інформацію в додатках ArriveCan та eDeclaration. Чи можливо щось змінилось і потрібно щось нове заповнювати? Дякую
22 Jan 2023, 08:02
41244/229619
about a minute ago