Українська Манітоба
-
Як вам показали, це офіційна інформація на сайті МРІ. Будете "тикати" і ображати інших, буде бан.
-
Ех, Василь😁
-
Долю в руки адмінів 😂
-
Достатньо щоб балуватись в чаті і не боятись, шо не зможу більше сюди писати👹
-
А навіщо подаватись заново на climat?ви коли подаете податкову декларацію за 22 рок то воно автоматом йде і на clinat action
-
Ви страшна жінка! Скільки у вас аккаунтів?😂
-
Хто я така щоб вирішувати долю інших людей…..
-
А так можна було? Йомайо👍👍👍👍👍😘
-
Чого ви нервуєте? Ну то сходіть в друге відділення MPI попитайте там, може там пройде…🤷♀️
-
Зареєструйте новий акаунт на гугл плей, країну при реєстрації аккаунта ставьте Канада. З нового аккаунта скачуйте додаток рбс, потім знов переходите на телефоні на свій основний аккаунта і користуйтеся додатком рбс скільки заманеться.
-
Всім привіт, хто вже опанував професію митного брокера в Канаді, підкажіть, все по класиці 😂- авто, придбане в США з селвідж тайтлом, відремонтоване/сертифіковане в Україні на українських номерах та доках, можливо імпортувати до Канади? Флуд не розводити, відповіді по темі будь ласка 👍
-
Так, і не тільки для додатку рбс))) Любий канадський додаток, якщо не качається з мого аккаунту - просто переключаю на той, що "канадський" і вуаля) Потім же додаток вже на телефоні, можна користуватись з любого аккаунта.
-
Перекладають і українські теж, тобто вимагають переклад. Старі рожеві, там де не весь текст перекладений. Такі вимоги, якщо є хоч щось, що на посвідченні не перекладено - треба мати переклад всього посвідчення.
-
Рекомендую прочитати даний пост m.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2457709047726267/?mibextid=Nif5oz І це також m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02dhdPhFcvLUt72cv6RoqfnLy7TyXEvnBi9acmUKx8USufqbNqLKveP1HBsoDUuknvl&id=100008581960153&mibextid=Nif5oz
-
Переводив другові вод. посвідчення старого зразка у Immigration centre, там надали комп‘ютер, за 20 хв зробив переклад, його завірили, обміняв. Переклад робив повний, кожне слово, навіть печатку та табличку креслив у Екселі, що позаду, завірили за ~5 хв…
-
Дякую
-
Знайомі просто самі зробили в ворді, потім в Еміграційному центрі надіслали переклад їм на пошту, переклад перевірили і завірили, безкоштовно. Це я про українські ті що рожеві ламіновані.
-
Я зустрічала десь інформацію, що якщо не подавався у рік, коли приїхав, то потрібно подаватись окремо. До декларації я не подавалась
-
Привіт, таке питання якщо я отримав згоду на winnpass мені треба їхати до них та отримувати картку, чи я можу купити peggo та додати їх онлайн
-
Всі, хто везе сюди авто з України до Канади, майте на увазі, що за ті самі гроші ви повинні будете вивезти авто назад
22 Jan 2023, 08:02
41267/231572
less than a minute ago