Українська Манітоба
-
Це де?)
-
А єноти в парку то теж ознака скорої весни?
-
Дякую)
-
Кілдонан парк
-
Маю питання до осіб які працюють у сфері медицини, масажу, реабілітації. Близький родич планує летіти до Манітоби, за освітою він інструктор - реабілітолог і тд. В Україні працює з хворими дітьми (дцп наче), людьми після інсультів, інфарктів і тд. Зрозуміло що тут до цього всього довго треба йти, а як на рахунок масажиста? Тільки вчитись? Чи є якісь варіанти підтвердження кваліфікації, може? Можливо хтось обізнаний в цій темі
-
Друзяки, я не сильно пильную за тарифними планами операторів, може є дешевше. але у Файдо зараз акція, 20 Гб 45 доларів в місяць на рік. На одну людину бед кредит скору можна підключити дві лінії, і друга буде на 5 додарів дешевше ще. Здається, непоганий офер
-
Може і не погагий, але ті чмоні хотіли мене на гроші розвести: сказали що по "акції" тариф 40$(а те що писало в особистому кабінеті 60$-сказали ігнорити), як результат - перший білл прийшов на 170$ - я їх послав на йух і нічого з того не платив. Закрив рахунок до кінця першого місяця і нізащо до них не повернусь
-
Я виконав два етапи, відповіді всеодно немає
-
Дякую за інформацію