Українська Манітоба
-
Друзяки, я не сильно пильную за тарифними планами операторів, може є дешевше. але у Файдо зараз акція, 20 Гб 45 доларів в місяць на рік. На одну людину бед кредит скору можна підключити дві лінії, і друга буде на 5 додарів дешевше ще. Здається, непоганий офер
-
Може і не погагий, але ті чмоні хотіли мене на гроші розвести: сказали що по "акції" тариф 40$(а те що писало в особистому кабінеті 60$-сказали ігнорити), як результат - перший білл прийшов на 170$ - я їх послав на йух і нічого з того не платив. Закрив рахунок до кінця першого місяця і нізащо до них не повернусь
-
Я виконав два етапи, відповіді всеодно немає
-
Дякую за інформацію
-
Перевіряв спам, там також немає(
-
Також цікаво!
-
Ну приблизно так я і говорив, але людині десь хтось казав що просто масажистом не треба вчитись шоб працювати. Тобто по куает вибір невеликий - обов'язково на когось працювати поки не буде пр, а потім вже думати чи вчитись на масажиста, чи ну його) дякую
-
За вас не забудут, доки ви за все не сплатите, не хвилюйтеся, чекайте Сподіваюсь перший білл не буде довжиною в 14 ціфірок Ви ніяк не зможете сплатити за послуги, доки не прийде рахунок... Корисно додати авторизацію на зняття грошей з дебютного рахунку. Це допоможе запобігти сплати депозіту...
-
Як звати того врача, щоб хоч на нього не натрапити?