Українська Манітоба
-
Нарешті
-
Не завжи дають у руки, а якщо і дають, то хтось скаже шо йому потрібно 5 порцій, 5 порцій йому і дадуть, це ж ніхто не перевіряє. А люди як приїздили за іжею на машинах, так і приїздять, на хондах седанах і джипах
-
Не знаю чи правда, але вже неодноразово писали таке, що уже стали за їжею приїздити різні особи явно не Caucasian приналежності
-
Наступна дія буде, хотель/номер=отримав. Ну і усі незручності на голову тих хто тіки приїхав. Замість пошуку работи люди будуть планувати свій день, щоб отримати вечерю. Не можуть користатися свободою і довірою наші люди. Так і їздять з цима "кайданами" по всьому Світу. Їх легко впізнати по цім "намистам". Я сподіваюсь, що ціх "Успішних" не так багато, та це суспільство їх переварить, чи виштовхне. Але про нацию складеться враження.🤷♂
-
Ну ми коли жили у Fairfiled, то так і було на обід і вечерю. Треба було прийти у певний час, назвати номер у якому живеш і кількість людей. Не прийшов - залишився без їжі. Але знаєте що я вам скажу, прекрасно справлялися і на прийоми в держ органи, і роботу шукати. Просили сусідів по кімнаті, або тих хто у готелі з дітьми залишався, щоб отримували їжу за когось. Коротше кажучи нетворкінг в дії
-
То в и про сніданок. Там не було обмежень по кількості з'їденого, але був певний час поки їдальня була відкрита. На обід і вечерю треба було приходити в хол на певний час і по списку отримати в пакетах стільки наборів їжі, скільки осбі проживало у номері
-
З часом звикнете )))
-
Ну і як? З голоду не померли? А то тут уже теорії пішли, що через видачу по спискам життя влаштувати не буде коли
-
Ну так в Пн Америці називають європеоїдну расу (білих)
-
То їм так працівники потрібні