Українська Манітоба
-
Підкажіть стосовно criminal check. Звертатись у відділення яке біля бібліотеки. Там замовляю і мають надіслати на пошту додому упродовж декількох днів. Правильно?
-
А контакти є? Може вона буде замовлення приймати, я був би не проти від сендвічів на ланч
-
Привіт! Ось кілька міст в Канаді, які можна розглянути для переїзду, враховуючи ваші побажання: 1 Вікторія, Британська Колумбія - місто зі схожим на український кліматом, зима тут не настільки холодна, як у більшості інших канадських міст. Також поряд знаходиться океан. 2 Квебек-Сіті, Квебек - місто на сході Канади, знаходиться біля річки Сен-Лаврентій, де можна побачити океанські кораблі та породившіся біля міста острови. Клімат тут трохи прохолодніший, але не настільки, щоб бути нездоланним. 3 Гамільтон, Онтаріо - це місто, що знаходиться біля озера Онтаріо, тому поряд є можливість відпочити біля води. Це менш затишне місто, ніж Торонто, але воно є досить великим і розвиненим. 4 Кельовна, Британська Колумбія - місто, що знаходиться на озері Оканаган. Клімат тут трохи сухіший, але навколо довкола міста є гори та природа, що може бути привабливим для багатьох людей. Якщо ви шукаєте дешевіше житло, то можете розглянути менші міста в провінції Британська Колумбія, такі як Нанаймо, Кемпбелл Рівер або Вернон. Надіюсь, ця інформація вам допоможе при виборі місця для переїзду! Ось що відповів чат джіпіті стосовно вашого запиту .
-
Була в келовній та у вікторії. Це дуууже дорогі міста. Вони дуже красиві. У Вікторії колись можна було купити гарний дім за 700-800 тисяч, зараз вже нема цього. Все дорого. Вікторія гарна, але не велика, важко знайти квартиру. Ван бедрум буде десь 2500.
-
Це ж не я . В мене вініпег ван лав . Мені здається що так краще планувати щось , маючи список міст , а потім питати про них відгуки. Ніж просити людей за безкоштовно представити список міст , які підпадають під вимоги . Та я, як комп'ютерна програма, створений для надання інформації та виконання запитів 😂
-
Та я без претензій. Ті міста, схожі на рай) я б також їх радила, будучи чатом)) схожі на Європу . Вузько , на вклиці купа людей, вулична музика, купа кафе. Гори, океан)))
-
В оригінальном запиті, який ви ретранслювали в чатджіпіті, не було умови «щоб оце все вєліколєпіє - і шоб дешево було ще». Там було «житло не ща мільон доларів» )) Ну все вірно, зняти або навіть купити дім в цих регіонах можна не за мільйон, штучний інтелект не надурив ))) Але ж дорогі то всі місця капець. Крім, мабуть, Гамільтону в Онтаріо, там мабуть ще більш-менш норм.