Українська Манітоба
-
Допоможіть, можливо в когось таке було і знайшли причину. На Маркетплейс не бачу номери телефонів: ні з додатка, ні з браузера на телефоні, ні з ноутбука, ні на вай-фаї, ні на мобільному інтернеті. Що мені треба змінити/зробити, щоб виправити ситуацію?
-
Підкажіть приблизно який відсоток авто в Канаді мають коробку автомат? І чи є різниця в Канаді між правами як в Україні? Дякую🙂
-
Номер видаляється системою, пишіть в пп
-
Вітаю від ньюкамера )Допоможіть з інформацією. Який алгоритм отримання сін намбер? який мобільний оператор з найбільшою кількість інтернету за мінімальні гроші? де по ближче до центру можна купити мультиварку?
-
Щодо sin, вся інфа на сайті Manitoba4ukraine, оператор, можете спробувати chatr, та їх тарифи, мультиварку у будь-якому Walmart
-
Користувач caneventalkshit, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго ранку! Є ідея купити авто в Торонто і пригнати до Вінніпегу. На скільки це вигідно?) І чи буду я двічі платити податок (Онтаріо і Манітоби при реєстрації), якщо купуватиму авто в дилера. Дякую.
-
Красно дякую!