Українська Манітоба
-
То часта проблема 😁 особливо якщо у вас у магазині є кілька однакових імен. Наприклад, у нас на у суперсторі на Байзон до CUAET було тільки 2 Тетяни (одна з них моя 😁), які замовляли через flashflood. На вчора вже 8 клієнтів із таким же ім'ям. От і відають коробки без перевірки
-
Там є опція, ви можете вибрати, шоб вони вам передзвонили, і не треба висіти на лінії довго.
-
Дякую
-
Відсутні боки від flashfood. Була пару днів тому у чаті розмова, про випадки коли люди купували бокси з фруктами через flashfood, але як приходили забрати боксів вже не було. Вчора в перше з такою ситуацією зіткнулася і я. Але робітниця крамниці допомогла через мобільний додаток подати заявку на відшкодування. Шкода, що бокс я так і не отримала, але таке трапляється
-
Користувач caneventalkshit, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
Користувач caneventalkshit, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищем в комaнду ..") не відповідає мові правил чату.
-
У нас на районі розумніші ))) Вони певно вже досвідом навчені, тому питають last name
-
Всім привіт! Я та мій кіт шукаємо сусідку у 2 bedroom квартиру🏠🤍 Північ Вінніпегу, новий багатоквартирний будинок будинок (саблет). Зручна та просторна квартира з пральною машинкою та сушкою, без меблів. ✔️ Поруч Walmart та Real Canadian Superstore ✔️ Гарна транспортна розв’язка 🐈⬛ Pet friendly 💸 850CAD з особи (у цю вартість вже входить інтернет, парковка та всі комунальні розходи) 🔑 Заселитись можна з 5.04
-
А з приводу безкоштовних спорт центрів, це через іммігрант центр і так, це програма для усіх імігрантів , там 4 критерія і один з них потрібен бути щоб отримати Але я чекав 1.5 місяця щоб отримати перепустку
-
Не бій по болючому 🥲
-
-
Підкажіть будьласка де найкраще пройти техогляд авто? В офіційному сервісі чи шукати де інде. Можливо хтось з наших працює в автосервісі. Форд ескейп
-
1) Берете довідку з України (через консульство) що не перебуваєте у шлюбі на даний момент. Обов'язково перекладіть на англійську. 2) отримуєте ліцензію на одруження 3) знаходите ліцензованих людей, які проводять процедуру шлюбу. Священики у церквах як правило мають цю ліцензію. 4) реєстрація шлюбу у Vital Statistics Branch vitalstats.gov.mb.ca/getting_married.html