Українська Манітоба
-
Я в даунтауні в підземному переході заповнив і віддав у вікошко Потім чекав 2 місяця , далі просто поповнив на 54 бакса і катаюсь
-
Я чекав 2 місяця десь
-
Саме так, чекав 1.5 місяця і прийшов на одну годину послухати семінар , дуже цікаво
-
Дякую, схоже те що треба, але не міг зайти через роумінг.. зайшов через впн, пройшов всі кроки: ввів 20 значний номер сімки, вибрав план, заплатив грошей, далі пише протягом 30 хв. має запрацювати, через 30 хв. Буду пробувати виймати-вставляти-перезагружати знов :)
-
Доброго дня. Чи дадуть житло в готелі безкоштовно на місяць якщо у Вінніпег прилечу після 5 днів в Монреалі в житлі від волонтерів. 29 березня прилетів, у Вінніпег лечу 3 квітня?
-
З 1 квітня здається 2 бедрум/2 базрум квартира в саблет за адресою: 25 Daylan Marshall Gate (договір до 31 грудня 2023). Квартира простора, світла, нова (ми були в ній першими мешканцями). На кожну кімнату окремий санвузол. Великий балкон. Пральна машина і сушарка в квартирі. Сучасна побутова техніка. Поруч магазин Волмарт, зупинка громадського транспорту. Ціна - 1697 CAD/місяць (комунальні включено). За подробицями прошу в особисті повідомлення.
-
Ні, ми зупинялися з дітьми на 1 ніч в Торонто по дорозі в Вінніпег, хотіли заселитись. Волонтери сказали, що неважливо 1 ніч чи 14- ми втратимо можливість в Вінніпезі на житло. Тому самостійно знімали одну ніч в готелі.