Українська Манітоба
-
Всім привіт, хто отримував ліцензію охоронника? Скільки це коштує? І приблизно з яким мінімальним рівнем мови можна йти на ці курси?
-
Привіт. Хто живе вже давніше, як називається цей район, куди ми поселились наразі, і що відносно криміналу тут? Начиталась раніше і от вчора ще і тепер якось не по собі.
-
То є west end. Згідно з гуглом, то є найбільш кримінальний район разом із north end
-
Дякую. Треба бути напоготові.
-
Доброго ранку.Чи є можливість найти роботу на м'ясокомбінаті або рибному заводі,бо є практика.Всім щиро дякую.
-
Користувач Sheridan8, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Хороший район н..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім привіт, хто отримував ліцензію охоронника? Скільки це коштує? І приблизно з яким мінімальним рівнем мови можна йти на ці курси?
-
Всім доброго ранку! Підскажіть будь-ласка, мій знайомий вчора прилетів і його поселили в готель Assiniboine Gordon Inn on the Park але більше ніякої інформації не сказали, в мене питання чи хтось знає як там працює харчування? Чи його взагалі немає, я йому казав запитати на ресепшені, але він соромиться. Можливо хтось є з цього готелю?