Українська Манітоба
-
Доброго дня, шановні українці! Хто подходив медкомісію нещодавно, яка ціна?
-
Дякую, справа в тому що за спиною маю більше 5 років в поліції та два роки в охороні АЕС, англійська по пробному celpip 7,6,4,4 розмовна слабка. А екзамен проходить усно чи тестами?
-
Дякую, вже подзвонив в готель, справді тільки сніданки)
-
Все письмово. Це тести, де потрібно набрати певну кількість правильних відповідей. Я вам так скажу - ви з вашим досвідом будете вважатись досить цінним кандидатом. В охорону йде багато індусів, але вони зовсім не схильні до насилля, і на багатьох вакансіях вам би віддали перевагу. Я б радив вам знайти якісь курси онлайн і спробувати пройти їх без потреби комунікувати з кимось. Якщо пройдете, то і провінційний іспит теж зможете скласти.
-
#job Актуальні вакансії: * Токар/слюсар. м. Рапід Сіті, Манітоба. Заробітна плата $25-$35/г * Різноробочі (ландшафтний дизайн) м. Вінніпег. Заробітні плата від $16/г * Помічник бригадира (ландшафтний дизайн) м. Вінніпег. Заробітня плата від $20/г * Автомеханік. м. Томпсон, Манітоба. Заробітна плата від $23/г * Різноробочий в майстерню бурової техніки/об‘єкт м. Вінніпег. Заробітня плата від $20/г * Працівник виробничої лінії. м. Стейнбах. Заробітня плата від $16/г Деталі за контактами: Phone: +14319980320 Email: [email protected] Web: myrowich.com
-
Best Western, якщо одразу. Manitoba Health - 3-4 тижні ( по факту 7-10 днів).
-
Як її отримати?
-
Вітання! У мене не українські, а литовські права. Тому я здаватиму заново у Вінніпезі. Підкажіть, будь ласка, контакти україномовного (або російськомовного,литовського) інструктора. Хочу взяти 2-3 уроки з особливостей правил водіння в Манітобі.P.S.Ще потрібні правила з теорії українською, російською чи литовською мовами.
-
Хм, можливо. Я ці умови не пом'ятаю, бо відразу з пр вже був.
-