Українська Манітоба
-
Доброго дня, шановні українці! Хто подходив медкомісію нещодавно, яка ціна?
-
Дякую, справа в тому що за спиною маю більше 5 років в поліції та два роки в охороні АЕС, англійська по пробному celpip 7,6,4,4 розмовна слабка. А екзамен проходить усно чи тестами?
-
Дякую, вже подзвонив в готель, справді тільки сніданки)
-
Все письмово. Це тести, де потрібно набрати певну кількість правильних відповідей. Я вам так скажу - ви з вашим досвідом будете вважатись досить цінним кандидатом. В охорону йде багато індусів, але вони зовсім не схильні до насилля, і на багатьох вакансіях вам би віддали перевагу. Я б радив вам знайти якісь курси онлайн і спробувати пройти їх без потреби комунікувати з кимось. Якщо пройдете, то і провінційний іспит теж зможете скласти.
-
#job Актуальні вакансії: * Токар/слюсар. м. Рапід Сіті, Манітоба. Заробітна плата $25-$35/г * Різноробочі (ландшафтний дизайн) м. Вінніпег. Заробітні плата від $16/г * Помічник бригадира (ландшафтний дизайн) м. Вінніпег. Заробітня плата від $20/г * Автомеханік. м. Томпсон, Манітоба. Заробітна плата від $23/г * Різноробочий в майстерню бурової техніки/об‘єкт м. Вінніпег. Заробітня плата від $20/г * Працівник виробничої лінії. м. Стейнбах. Заробітня плата від $16/г Деталі за контактами: Phone: +14319980320 Email: [email protected] Web: myrowich.com
-
Best Western, якщо одразу. Manitoba Health - 3-4 тижні ( по факту 7-10 днів).
-
Як її отримати?
-
Вітання! У мене не українські, а литовські права. Тому я здаватиму заново у Вінніпезі. Підкажіть, будь ласка, контакти україномовного (або російськомовного,литовського) інструктора. Хочу взяти 2-3 уроки з особливостей правил водіння в Манітобі.P.S.Ще потрібні правила з теорії українською, російською чи литовською мовами.
-
Хм, можливо. Я ці умови не пом'ятаю, бо відразу з пр вже був.
-
-
Дивився вакансії, інколи зустрічав что треба мати пр, а в багатьох тільки дозвіл на роботу. А так поки що, здається ліцензію можна отримати і тимчасовому резиденту. Можливо я ще не все знаю.
-
Вітаю Манітоба! Допоможіть будь-ласка знайти місцевий аналог українського "Хлорфилипта спрей" для горла. Дійсно важливо. На лікарів поки не маю часу. Можливо хтось мае дієвий алгоритм пошуку аналогів ліків по інградіентах(сайт чи аптека чи спеціаліст). Всі маркети облазив. Або я бестолковий, або з ліками якась неадекватна ситуація в Канаді. Проясніть будьласка.