Українська Манітоба
-
Ок дякую.
-
Я чекала від @weswestern реклами buckley's, щось давненько не було 😂
-
Я не знала що в них дитячі є… може онлайн тоді можно замовити
-
Security Guard не відноситься ні до поліції ні до системи виконання покарань
-
Якщо не помиляюся, то поліція і система виконання покарань, то лише для PR і citizens
-
Не вловив суть розмови, здалося що то про поліцію мова йде. Взагалі на охоронця бачив курси, які можна онлайн пройти. Не знаю як там далі з отриманням ліцензії
-
Онлайн-курсів досить, щоб отримати ліцензію. До речі, в охорону у провінційні в"язниці не треба мати ПР, можна просто дозвіл на роботу. Робота дуже добре оплачується також. Перші 2-3 роки, правда, ви на парт-тайм оформлені, але по факту у вас там 40 годин і можливість брати багато овертаймів, якщо хочете. Однак, англійська обов"язкова.
-
Звісно, але то вже не питання до відділення містекспресу, з якого йде відправка
-
Можна привезти просто запаковану коробку, вміст не перевіряють і не відкривають. Питають що відсилаєте, яка кількість та на яку суму
-
Мій знайомий подавався в в’язницю в Брендоні, проробив в Інтерполі 10+ років в Європі, англійська 👍, не пройшов тест на personality🤪 каже не зрозуміло що саме вони хочуть від тебе почути ну і персоналіті важко в собі змінити… Подаватись обязково треба але тест важкій і не всі проходять… Зарплата та бенефіти 👍 Це просто для інформаціі…
-
Панорамні вікна, вид на центр міста, нова будова, пет френдлі 🙃