Українська Манітоба
-
Якщо ви про гріффінів , то там треба так добряче знати англійську , не тільки мову , та поп культуру , там такі жарти бувають , що не перечитавши субтитри на паузі не зрозуміти з десятого разу 😂 А по серіалам для вивчення англійською думаю краще сіткоми, там не використовують складний час майже ніколи окрім одніей серії теоріі великого вибуху , коли вони про машину часу спорили 😂 То класика - друзі , як я зустрів вашу маму
-
мала досвід відправлення ключів звичайних. Так Канада пост вказала страхування на 200$ і мусила заплатити податок на митниці 40€😂😂😂. Тому що посилки вартістю більше 150$ оподатковуються, а згідно митного законодавства страхування та транспортування входить у вартість товару+ сама вартість. Тому обережно з цим. Посилки між приватними особами мають податок 10%+ 20 % НДС. від митної вартості товару.
-
Відправляли айфон через друзів у Німеччині. Бренд нʼю, але розпакований. Було нараховано мито, що зробило цей гешефт економічно не доцільним. Та ще й похвилювались, бо діейчел не страхував посилку. Чи страхував тільки до кордону, а далі укрпоштою чи щось таке…
-
Приходіть. Буде весело. Всі гроші на бригади в Україну!
-
Доброго дня, або ж ночі якщо ви в Канаді. Мене звати Андрій я є військовослужбовець, а саме сапер 101 обр ТрО, пишу сюди бо мені потрібна ваша допомога, вірніше сказати не мені, а моїй дружині яку я відправив до Канади адже хотів щоб вона була в безпеці поки я наближаю нашу перемогу. Вона знаходиться зараз у місті Вініпег з 21 березня, всі необхідні документи по прибуттю вже зробила, але через початкове знання англійської їй важко знайти роботу. Роботу потрібно будь яку, для початку щоб мати кошти на проживання. Хто не байдужий і зможе допомогти ділом або порадою буду дуже вдячний, не сумніваюсь в доброті наших людей, дякую тим хто дочитав.
-
поділюсь ще історією і піду спати: вночі їду собі, в'їзд в місто через під мостом. і бачу там скупчення води, а то ж холодно, яка вода, але тим не менш, вода калюжа. ну я пригальмовую , і мене обганяє жужик бодрий, а через сто метрів затор і тільки бачу, жужика закрутило я викинуло на обочіну. Зранку вже були білборди що під мостами лід. моралі нема, добраніч
-
А давайте перевіримо