Українська Манітоба
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, якщо мій руммейт не має коштів сплатити свою частину вчасно і не має у кого позичити, що я можу зробити, щоб уникнути негативних наслідків через невчасний платіж? Або підкажіть з ким можна проконсультуватись по цьому питанню.
-
Вітаємо, Nataliya Shafir! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
-
Через посольство сказали ,що треба чекати мінімум рік 😢😢😢
-
Я розумію. Але треба передати довіреність, щоб людина у Львові отримала свідоцтва про народження, бо вони треба для міграції
-
/підкажіть будь-ласка, як можна краще переслати довіреність на Україну? Дякую
-
Батько та мама на окупованій території
-
В консульстві сказали треба рік чекати
-
Та і у Консульстві України також можна взяти свідоцтва про народження, якщо у них бланки є
-
Так свідоцтва про народження можна взяти у будь-якому ЗАГСі… Батько ж, до прикладу, може і без довіреності взяти
-
Шукаю кімнату на півночі Вінніпегу. Бажано в районі The Maples, Garden city, Kildonan або щось в цій зоні. Потрібно на 1 травня, так як хочу поміняти місце. Можливо є хтось в цьому район в кого є вільна кімната?
-
Доброго дня