Українська Манітоба
-
Я розумію. Але треба передати довіреність, щоб людина у Львові отримала свідоцтва про народження, бо вони треба для міграції
-
/підкажіть будь-ласка, як можна краще переслати довіреність на Україну? Дякую
-
Батько та мама на окупованій території
-
В консульстві сказали треба рік чекати
-
Та і у Консульстві України також можна взяти свідоцтва про народження, якщо у них бланки є
-
Так свідоцтва про народження можна взяти у будь-якому ЗАГСі… Батько ж, до прикладу, може і без довіреності взяти
-
Шукаю кімнату на півночі Вінніпегу. Бажано в районі The Maples, Garden city, Kildonan або щось в цій зоні. Потрібно на 1 травня, так як хочу поміняти місце. Можливо є хтось в цьому район в кого є вільна кімната?
-
Доброго дня
-
Де знайти актуальні ставки податків на 2023? В різних джерелах бачу різні значення.
-
I have been informed that the 1 bedroom apartment I spoke about last week is still available for immediate possession. It is in a great area in west Winnipeg, close to buses, stores and schools. This sublet is $1050 per month plus hydro. Applications are done online on the towers realty website. A deposit is only due if your application is accepted.
-
Всім привіт, не знаю актуально це комусь зараз чи ні;) Так для інформаціі… Making mine make sense Краще не придумати слогана для банка з такими mortgage rate 😁
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻