Українська Манітоба
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, хтось замовляв мийку вікон в квартирі ? Може є в когось контакти фірм
-
Для тих хто не впевнений як довго будуть жити у Вінніпегу, або ті хто не можуть знайти квартиру - у Вінніпегу можна рентувати квартири потижнево чи помісячно, з вмебльованими апартаментами. Вони звичайно дорожче, але не вимагають кредитної історії і можна виїхати в лббий момент без проблем з пошуком sublease.
-
Я колись в Україні повертав в Екомаркеті лампочку без чека. Мені вдалося це зробити з великими труднощами і в якості виключення. Касирша була дуже розлючена на мене і казала, що не зобов'язана це робити. Цікаво спостерігати таку різницю. В цьому плані Канада приємно дивує
-
Я, наприклад, підписав договір з оператором і навіть ще в руки їм папір не віддав , просто прочитав, що там дуже все неоднозначно. Уточнив, виявилося, що і дійсно вони там умови ставлять, про які не попередили. Кажу відміну робіть, ой , ні ми вже забили в програму, заплати 50 дол. Я не став скандалити, заплатив, але осад залишився. Тому це від людей. Телус, хлопці працюють , оператор. І навіть не збиралися гроші повернути. Тут теж як потрапиш.