Українська Манітоба
-
Це не допоможе, мені треба зі сторони вулиці , до них ніяк не підібратися (
-
Шукаю кімнату на півночі Вінніпегу. Бажано в районі The Maples, Garden city, Kildonan або щось в цій зоні.Можливо є хтось в цьому район в кого є вільна кімната?
-
Я тренувався до IELTS на ось цьому ресурсі ieltsonlinetests.com/ На екзамені всі завдання були точно такого типу як на цьому сайті, а моєму знайомому навіть диктор той самий попався на лістенінгу. Здав на 7.0 середній бал
-
Вибачте, додам свої "5 копійок": у Вас хороший рівень англійської, якщо Ви здали на 7.0. Тому що дехто може подумати, що на такий рівень можна здати з низьким рівнем англійської (підозрюю, що у Вас С1). Тому крім самої структури тесту, всім іншим треба вчити ще граматику і нові слова)
-
я повністю згоден, що треба вчити граматику і слова, але ніби про рівень англійської мова не йшла.
-
Вітаємо, Паламарюк Александр! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Реальний тест набагато складніший аніж той у веларку
-
-
ieltsonlinetests.com/ielts-mock-test-2023-january-listening-practice-test-1
-
я не знаю, я проходив лише безкоштовні