Українська Манітоба
-
Є хтось хто підстриже і покрасить волосся в районі River Heights?
-
Друзі хто заповнював winnpass онлайн аплікашку, там передостанній розділ, треба підпис, але там просто місце де можно писати, треба своє ім’я та прізвище там написати?
-
Привіт,поділіться інформацією як знімаєте житло без кредитної історії,можливо ви знаєте ,що у вашому домі є вільна квартира (одна спальня),можливо у когось залишилися контакти,поділіться будь ласка! Та які безпечні райони Вінніпегу порадити для сім'ї з дитиною 4 роки.Всім дякую за інформацію!
-
Я 3 місяці тому знайшов у Smith Agency, надавав лише виписку з банку, що є гроші, платив одразу лише за 1 місяць наперед. В них є квартири в різних районах, ціни хороші, але не всі квартири в хорошому стані (в моєму розумінні).
-
Це тому що pet allowed: є свої плюси ти мінуси ;) Хоча там де no pets, там теж може зустріти волохата машинка, від сусіда якого… Квартири з пралкамі всередині напевно ще дорожче за рент деруть…
-
Я маю лише досвід оренди в невеликому місті Стейнбах. Район з квартирами побудованими виключно для ренту. Дав листа з роботи що працюю (хоча вже маю приклад що сімя і без листа робила те саме, вони вже домовились про роботу але ще не працювали), заплатив демедж депозіт пів місячної ренти. Заїхав. Перший місяць умовно безкоштовний. На другий місяць з 1 числа з рахунку (бо додавав войд чек) зняли перший платіж за поточний місяць. 1065 за нову 2 бедрумну квартиру, якщо комусь цікаво.