Українська Манітоба
-
Це тому що pet allowed: є свої плюси ти мінуси ;) Хоча там де no pets, там теж може зустріти волохата машинка, від сусіда якого… Квартири з пралкамі всередині напевно ще дорожче за рент деруть…
-
Я маю лише досвід оренди в невеликому місті Стейнбах. Район з квартирами побудованими виключно для ренту. Дав листа з роботи що працюю (хоча вже маю приклад що сімя і без листа робила те саме, вони вже домовились про роботу але ще не працювали), заплатив демедж депозіт пів місячної ренти. Заїхав. Перший місяць умовно безкоштовний. На другий місяць з 1 числа з рахунку (бо додавав войд чек) зняли перший платіж за поточний місяць. 1065 за нову 2 бедрумну квартиру, якщо комусь цікаво.
-
Буду зараз вам жалітися як ви в цьому Вінніпезі живете 😂 Повернулись сьогодні з Вінні, в донькі були competition з українських танців, приймала участь в фестивалі Manitoba Ukrainian Dance Festival… Місто після зими звичайно трохи бруднувате, але в Брендоні так само… ще сніги повністю не зійшли, а ті що лежать звичайно не білого кольору 🫣 Були в IKEA, Costco товару багато і наших теж багато🥰 Добив трохи Добромаркет! Формочки для Пасхи по $3, моя мама трохи удар не схватила як побачила ціну!😂 Але хліб і сало і гірчиця смачні🫠 Ооо і ще бачила гусів!!! Краще вони хай в Вінні сидять і до нас в Брендон не суються бо в нас 25 см снігу до завтра обіцяють, ледве доїхали 🤪
-
Нам потрібна страховка для зняття квартири (сказали без неї не дадуть ключі), поділіться, будь ласка, у яких страхових компаніях не дуже дорого?
-
Людей та машин багацько! Мені 2 дні з головую стало і я вже втомилось від того руху, старію 😂
-
Дякую!
-
Чого маячня? В мене пару знайомих знімають так квартири і це є вимога від деяких лендлордів… В нас пару років тому багатоповерховий квартирний рентовний будинок згорів 😱 В таких випадках доречно мати страховку…
-
Доброго всім. Потрібна работа. Бажано завод металообробний - верстати чпк, слюсарем, зварювальником можливо. Та будь що де можна працювати без англійської. Мову вчу, але потрібен час. Додаю резюме на розгляд, можливо хтось підскаже що виправити. Дякую
-
Яка маячня? Нам пояснили, що якщо ми чи сусіди захоплять квартиру, то це дуже великі кошти, якщо є страховка, то вона це покриває. В нашому випадку це не по бажанню