Українська Манітоба
-
Доброго всім. Потрібна работа. Бажано завод металообробний - верстати чпк, слюсарем, зварювальником можливо. Та будь що де можна працювати без англійської. Мову вчу, але потрібен час. Додаю резюме на розгляд, можливо хтось підскаже що виправити. Дякую
-
Яка маячня? Нам пояснили, що якщо ми чи сусіди захоплять квартиру, то це дуже великі кошти, якщо є страховка, то вона це покриває. В нашому випадку це не по бажанню
-
Карина наступного разу як буду в Вінні обов’язково підемо на морозиво, бізі трохи була з тима танцями, відвези привези нагодуй тих танцорів 🤪
-
я б не мав справ з такими "розумними" лендлордами,бо страховки,обслуговування,ремонти та інші питання це їхні проблеми,я як орендатор плачу певну сумму і не повинен мати якийсь клопіт. я чув що є така практика,але що б доходило прям до такого "що ключі не віддамо" 😅🤦♂️
-
Підкажіть кудою вигідніше всього летіти с вініпегу у Польщу,блін 3-4 пересадки і квитки коштують 1200-1300$
-
Один блогер на ютубі розповідав, що колись він був у відрядженні та забув зачинити вікно. Йому виставили потім рахунок на 40 тисяч доларів, що затопив сусідів. Після цього він завжди купує страховку.