Українська Манітоба
-
для орендарів. В більшості договорів на оренду наявність такої страховки обов'язкова, просто не перевіряють.
-
За приблизно 20-30 баксів на місяць ви не тільки отримаєте страховку апартаментів, а й застрахуєте identity theft, відшкодування від крадіжок, тощо
-
Підкажіть кудою вигідніше всього летіти с вініпегу у Польщу,блін 3-4 пересадки і квитки коштують 1200-1300$
-
Один блогер на ютубі розповідав, що колись він був у відрядженні та забув зачинити вікно. Йому виставили потім рахунок на 40 тисяч доларів, що затопив сусідів. Після цього він завжди купує страховку.
-
дивно
-
і чомусь за іншуренс їхнього майна має платить та жіночка
-
Tenant insurance називається, не property insurance
-
тоді так,це різні речі. за своє майно я подбаю сам,а вони за своє хай дбають самі. але тут я думаю що питання саме про помешкання, бо кажуть що ключі від хати не віддадуть 😅
-
Наш лендлорд сказав, що можна за бажанням. Але в квартирах багатьох чула обовʼязково
-
Доречі, там сьогодні підірвали того клоуна який казав що всіх українців вб'є та пограбує коли був отой цирк з "прийманням" нових територій. Доречі, вибух влаштували ще й в кафе прігожина
-
Дуже дякую за відповідь
-
там не факт шо і страховка закрила б видатки тому, що залишив вікно відкритим.
-
то є більшість лендлордів. Можна звичайно знайти хто здає свій дім/кондо, але там почнеться типу ви купались в цьому місяці багато то доплатіть за воду
-
страховка є від усього, аби платив тільки
-
Дякую,чоловік поки що у процесі пошуку роботи,ми прибули до Канади тиждень назад, всі документа оформили тепер активно шукаємо роботу та житло(чоловік на будівництво, бо має великий досвід роботи). Над вашим містом теж задумувалися ,але боюся що там небуде для чоловіка роботи.... Дякую вам за поради.
-
тут теж є така.
-
Я не знаю як в Канаді, знайомлюсь, але в Німеччині рекомендують страховку відповідальності. Це коли ти чи твої діти ненавмисно накоїли шкоду, її покриває страхова.
-
бачив KLM літає недорого через Мінеаполіс
-
Такі зараз ціни на квітки що в Європу що з Європи, ціни космос…
-
@lerasuperbitch тоді це точно для вас.
22 Jan 2023, 08:02
42959/232620
5 minutes ago