Українська Манітоба
-
так у назві самого документа Open Work Permit. відкритий дозвіл на роботу.
-
Дякую. Я знаю, що можна працювати. Може десь є докази для роботодавця? Це на canada.ca шукати потрібно?
-
Можна працювати, адже у вас open work permit. Хоча деяким роботодавцям некомфортно бачити іншу провінцію у перміті.
-
А як це допоможе? Чому тут перевалочна база ? Я хочу просто норм літати до Європи через США , та на відпочинок.
-
Вже U2U прикрила цю лавочку для тих, хто вже скористався CUAET. До листопада можна було поїхати з Канади. Зараз вже ні, якщо у вас CUAET.
-
У вас location не стоїть у розділі conditions?
-
Я чув наші є декотрі тут що зробили тут як перевалочну базу і потім на Америку
-
Користувач weswestern, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("У вас же locati..") не відповідає мові правил чату.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/eligibility/open.html
-
Просто тур
-
Хочете просто туристичну візу чи з кінцями туди?
-
Чуваки шо на дорогах?) бо я відмовився їхати сьогодні і мені пишуть гнівні листи з фірми)
-
Ні проти вас нічого не маю просто цікаво було бо багато чув поїхало і кажуть тоді Канадську візу анулюють
-
Привіт. А скажіть чи можна отримати візу в USA? І як це зробити. В мене на роботі люди їдуть туди за одягом - тут він дорожчий.
-
ну так ворк перміт видають , ця схема працювала ще місяць тому
-
Ні. Я просто обожнюю подорожувати. Так як до Європи особо не налітаєшся звідси , то можна США подивитися
-
Ну так вони висловлювались в одній группі
-
Ого
-
кажуть хайвей1 перекритий
-
На яких дорогах? У місті все ок.
22 Jan 2023, 08:02
43128/238988
6 minutes ago