Українська Манітоба
-
Привіт. А скажіть чи можна отримати візу в USA? І як це зробити. В мене на роботі люди їдуть туди за одягом - тут він дорожчий.
-
ну так ворк перміт видають , ця схема працювала ще місяць тому
-
Ні. Я просто обожнюю подорожувати. Так як до Європи особо не налітаєшся звідси , то можна США подивитися
-
Ну так вони висловлювались в одній группі
-
Ого
-
кажуть хайвей1 перекритий
-
На яких дорогах? У місті все ок.
-
Та звичайний процес, заповнюєте на сайті DS160 і подаєтеся. Черги 6-12 місяців на співбесіду
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
був вчора ненадовго ввечері
-
В мене виникло ще питання? Якщо ми по кует в Канаді то на Грін Карл в америку не можна подаватись?
-
www.manitoba511.ca/
-
Можна.
-
Знаю 2 сімї які виїхали в лютому з Канади в США ніяких претензій на кордоні до них не було
-
Ніхто чксом не знає, якщо поїхати в США, відкрити дозвіл на роботу і повернутись в канаду, дозвіл на роботу скасовується чи тільки в’їзд?🙄
-
Мені видало список майже всюди крім манітоби :) Калгарі Торонто Ванкувер
-
А де проводять?
-
Але в манітобі не проводять співбесіди. Я теж хотів
-
Можливо, вони відпочивали у Єгипті, коли війна почалась. З Єгипту вже полетіли до Болгарії, і там оформили CUAET.
-
Може вони з України виїхали до 14.02.2022?
22 Jan 2023, 08:02
43141/238792
less than a minute ago