Українська Манітоба
-
Клоуни з укр парламенту не знають як ще з українців здерти.. я один раз сплачував податок, але я подавав на повернення податків вмЄС і тоді платив всю суму в Україні..але то ще було до війни. Нажаль за останній час Україна сені нічого не дала, щоб я їм ще платив. У батьків бізнес віджали депутати...ще зараз хочуть насильно відправляти на убой. Краще нічого спільного не мати з такою владою. І тим більше щось платити за те шо заробив за кордоном
-
1бедрум 1548cad. 2 бедрум1749cad. Вода включена. Світло та паркінг окремо оплачується. Новий будинок. Здано в експлуатацію восени. Вся побутова техніка нова Samsung (холодильник, посудомийка, мікрохвильова піч, пральна і сушильна машина). Південний Вінніпег. 435 ballantrae drive Самі живемо у цьому комплексі. Сауна, спортзал, боулінг, кінотеатр. При укладанні договору на рік, місяць проживання безкоштовний. Зупинка та магазини поруч. Безпечний район! Пишiть у приватнi,дзвонiть. С тваринами можно.
-
Користувач ,,,,... ...,,,,, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Походу Ти тут о..") не відповідає мові правил чату.
-
У звʼязку з виїздом шукаю сабліз на свою квартиру. Ванбедрум. Петфріндлі.Дуже добре розташування: майже центр але спокійний ройон. Декілька зупинок навколо дома (у тому числі BLUE LINE). До супермаркета 10 хвилин пішкі. У квартирі є пральна, сушильна та посудомийна машини. Ліжко та матрас купили у середені лютого (залишу за домовленістю). Дуже гарний вид з вікон. Будинок має два паркінга (внутрішній та зовнішній), спортаз, лаунж та кафе на першому поверсі. Адреса: 221 Stradbrook ave. Ціна: $1490 в місяць (включає всі послуги окрім інтернету). За квартиру сплачено до 01.05. 2023, але за згодою з менеджером можна заїхати після 18.04. Фото можна подивитися на сайті компанії: www.thespoteastvillage.ca/floorplans. Floor Plan:Belmont