Українська Манітоба
-
Якщо є велике бажання, то не треба вам курсів. Коли я чогось шукав то завжди знаходив просто через пошук. Головне правильно написати запитання і ключові слова. Але це відносно вирішення проблем. Якщо просто вчитися з нуля і тема популярна то на youtube повно безкоштовних курсів. З кожним роком їх все більше. Python так точно повно.
-
Ще є udemy, там трохи дешевше. Як мені рекомендував знайомий. На coursera або udemy, читаєш і т.д. і паралельно вступаєш на заочне дистанційне навчання в Україні відразу на магістратуру, якщо є хоч одна освіта повна. 1.5 роки і в тебе є диплом і знання))
-
Відкриваєте Coursera і дивитись що Вам більше подобається, відгуки і т.д.
-
А, ще. У мене як хоббі ремонт авто. Колись хочу відкрити свій сервіс. Щоб була якась бумажка, доки в Україні, вирішив пройти якісь курси, хоча не думаю що за короткий проміжок часу зможу дізнатись щось нове. Так ось, чогось дійсно нормального онлайн я так і не зміг знайти.
-
Все так, але у багатьох канадських компаніях без відповідної освіти важко сунутися вперед. Наприклад, є компанії, які на позицію менеджера (мається на увазі, що керує командою, не плутати із team lead) беруть виключно людей, які мають computer science degree чи МВА.
-
Я зараз також придбав курс по Python, але з такими графіками світла не можливо займатись. І те що вчив місяць вже забув, напевно вже як буду в Канаді, тоді буду навчатись. Спочатку для себе, а потім побачим
-
Доречі, у саскачевані товариша фірма довчила на автомаляра
-
Важко не погодитись… я кажу за власним експірієнсом
-
Так, Ви праві, але це сектор такий. Наприклад у лікарів такого немає, юристом Ви онлайн не станете і т.д. Ви можете пройти якісь онлайн курси, але то так, для галочки аби щось в CV написати
-
В Україні купа можливостей і крутих компаній які навчають/довчаютб людей під потреби ринку, а завдяки фінансовій свободі (я назву це так, сподіваюсь зрозуміло що я маю на увазі, ціни ітд) у мене був час на - присвятити всього себе навчанню не відволікаючись на питання чорт універ 20к на рік, чорт щоб моя родина змогла прожити треба десь брати 6к на міс (крім 20 на навчання). Думки вголос… незважайте