Українська Манітоба
-
Чувак Гугла буде вимагати зарплати по верхній лінії ринку, ось тут є шанс пробитися, погодившись на середню оплату. Знаю кількох людей, які саме завдяки такій стратегії, попали у дуже хороші компанії. Наприклад, range 70-120K, а ти в кавері прямо вказуєш очікування 80К-90К з переглядом через 6-12 місяців.
-
То в канадців тре питати, по сусідах, тут стільки видів томатних соусів в кожному магазині що кожен місцевий мусить мати вдома як мінімум декілька видів )
-
Мейк сенс, думаю це дуже хороша порада. Доречі я багато від кого чув що про зарплату не можна нічого говорить аж поки не спитають. То ж хіба це норм писати це в кавері?
-
По різному. Хтось пише, хтось ні. Адже ви вказуєте range. Але у кожного своя стратегія.
-
Но то шось ви про Торонто якесь пишете) тут по 100к зарплати це рідкість (чисто моя думка). Тут нормальна тема на індіді зустріти вакансії на сіньйора за 40к
-
Всім привіт хто можливо знає де потрібні працівники (парт тайм або по суботах) знаходжуся в Вініпезі рівень мови мінімальний працював -будівництво ,заводи,кара,помічник столяра,фасади,маю авто з доїздом не має проблем .Розгляну всі варіанти, заздалегідь дякую за інформацію 😁
-
та їх майже ніколи і не буває в пошуку. а як шукають джуна, то хочуть щоб був дігрі, досвід пару років.
-
Ага. Якщо експіріенс не дуже - то це не 40-50. Це 0. Прямо зараз дивлюсь - жодної вакансії на джуна у Вінніпезі
-
ви щось не те дивитесь. 40-50 має бути старт якщо експірієнс не дуже (немісцевий, не з тої галузі тощо)
-
А навіщо та картка клієнта ?
-
то ж мабуть картка клієнта. там не має бути кода
-
Зробив карту в rbc а на тій карті немає cvv кода 😳 Шок контент
-
ви робили заявку на кредитку? Звичайно вона надходить звичайною поштою десь через тиждень
-
Дякую , зрозумів , це все так дивно ... Я чекав на карту щоб підвязати сервіси Гугл та таке інше , тепер нічого не вийде
-
Майте на увазі, іноді дебетні картки не приймають:)))
-
це ваш доступ до ваших рахунків якщо прийшли до банку або банкомату. Можна також її використовувати як платіжну дебетну картку для платежів. Але вона не віза/мастер. Візу/мастер кредитку треба замовляти окремо а також казали що можна зробити віртуальну візу (дебетну)
-
Вірно кажуть. Тут багато чого дивного для нас, але це не означає що то НЕ правильно, то просто по іншому.
-
Дякую за допомогу , трохи заспокоїли
-
Доречі дата є)))
-
Мабуть такі реалії , потрібно просто "привикнути " як то кажуть
22 Jan 2023, 08:02
43292/239308
3 minutes ago